Testimonials

"Ed heeft mij geholpen mijn administratie te begrijpen en met inzicht te sturen op een beter resultaat. Toen de crisis toesloeg, hielp hij mij met een aanzienlijk lagere omzet wel bijna dezelfde winst te behalen. Nu ik begrijp hoe belangrijk die cijfers zijn, houd ik mijn zaak beter in de gaten... dat geeft rust en overzicht. Het jaarlijkse gesprek over mijn administratie is intussen een prettig moment geworden om met Ed mijn business even onder de 'loupe' te nemen. Het verschil met andere administrateurs is dat Ed de moeite nam uit te vinden wat ik wel en niet begreep en op mijn niveau (soms meerdere malen) uit te leggen hoe administratie en belasting werkt."
U mag mij gerust bellen. Mijn telefoonnummer is: 06-54685690.

"Het fijne bij ADKRA is dat je er echt van op aan kunt. Afspraak is afspraak. De financiële rapportages zijn altijd op tijd en ook het tijdig indienen van belastingaangiftes is nu geen zorg meer."

"Na onze exponentiële groei vorig jaar, hadden we iemand nodig die orde op zaken kan stellen in onze administratie. Ed van der Kraats heeft ons echt uit de brand geholpen. De belastingaangiftes waren gelukkig weer op tijd."

Ed van der Kraats